Hej elever och föräldrar!

På Wilhelm Haglunds gymnasium är det viktigt för oss att du som förälder och elev kan nå grundläggande information på ett enkelt sätt. Därför har vi samlat det mesta som är värt att veta här på hemsidan. Här hittar du bland annat verktyget Schoolsoft för schema, skoluppgifter och närvarorapportering. Här kan du som eld, förälder eller personal logga in med ditt privata inlogg. 

Du når all information via menyn eller här:

 

 

 

Schoolsoft

Logga in här. 

APL-perioder

2019-2020

I årskurs 1 och 2 gör eleverna sammanlagt sex veckors APL på Sandvik Coromant i Gimo. Under det tredje läsåret erbjuds eleverna att praktisera utomlands under fyra veckor. De som läser inriktningen Paket 1 gör ytterligare fyra veckors praktik på ett teknikföretag i regionen.

Praktikperioder under utbildningen. 

Ledighetsansökan

Vill du söka ledigt? Skriv ut en ansökan och kontakta din mentor.

Elevhälsa

På WHG har vi tillgång till en skolsköterska och en specilpedagog som har tystnadsplikt. Hit kan du alltid vända dig med frågor eller problem. 

Elevråd

Det här är elevrådet på WHG.

Elevrådet på Wilhelm Haglunds gymnasium består av tolv representanter från årkurserna 1, 2 och 3 som träffas två gånger per månad. Elevrådet ansvarar bland annat för dekorationer, uppträdanden och underhållning vid skolavslutningarna till jul och sommar, samt vid studenten.

Försäkringar

Här kan du hitta information  om vilka försäkringar som gäller under din skolgång.

Schema

Klicka på länken för att komma till scheman

Skolskjuts

Behöver du ha transport till eller från skolan hittar du aktuella busstider här. OBS! Bussarna ankommer till och avgår från Bruksgymnasiets parkering.