Studenten 2019

Publicerad: 6/5/2019 1:48:23 PM

Idag firar vi våra avgångsstudenter i WH16!

 

Efter tre år på Wilhelm Haglunds gymnasium var det äntligen dags för WH16 att ta studenten!

 

Ceremonin inleddes med ett tal till studenterna av elevrådsrepresentanterna Richárd Seprényi och Elin Bennbom. Därefter delade de ut rosor till avgångsklassen.

 

 

Eleverna som har läst kursen Engelska 7 höll tillsammans ett tal på engelska om deras tid här hos oss på skolan. Även Melker Karlsson och Marcus Morén höll ett tal tillsammans.

 

 

Svenskläraren Kristina Samba delade ut två premier till elever som läst kursen Svenska 3, Anders Wallentin och Marcus Morén. Samt en premie för speciella insatser för skolan gällande marknadsföring till Sofie Israelsson. 

 

Under ceremonin delades det även ut stipendier.

 

Förnämlig studieprestation.

För utomordentliga studieresultat och en exceptionell prestation, året stipendiat blir Melker Karlsson.

 

Förnämlig studieprestation, Bäst utvecklig

Motivering:

Eleven som tilldelas detta stipendium har visat att det går att vända skeppet åt andra hållet och att allt är möjligt. Hen har visat att trots att livet stundtals inte går riktigt som man vill går det alltid att kämpa sig ur det och att det går att utvecklas. Eleven har visat både en personlig utvecklig och studiemässig utveckligt som är anmärkningsvärd i alla anseenden. Stipendiet för bäst utvecklig över tre år tilldelas Filip Levin!

 

Entreprenörskap

Motivering:

Årets stipendiat har visat på ett entreprenörskap genom sin vilja och kreativa sida. Inget problem är för stort för vår stipendiat och hen har alltid ställt upp med ett leende på läpparna. Entreprenörskapet visade vår stipendiat speciellt i sitt arbete med UF. Årets stipendiat är August Gille!

 

Ledarskap

Motivering:

Årets stipendiat har visat ett ledarskap som grundar sig i en medvetenhet om sina klasskamrater. Hen har tagit ett stort ansvar för sin egna studiegång men också för sina klasskamraters. Stipendiaten har både varit driven på mässor och i arbetet med UF. Lite skämtsamt skulle man kunna säga att stipendiaten är ”klassens mamma”. Årets ledarskaps stipendiat är Niklas Lundmark!

 

Stipendium till bästa elev i verkstaden:

Motivering:

Hans styrka ligger framför allt på det teoretiska området, där han med stort allvar och seriös inställning utvecklats till en duktig CAD/CAM-programmerare. Oscar har ett gott handlag och god känsla inom detta område och har verkligen gjort det bästa av sina kurser.

 

Grattis Oscar Karlberg och lycka till!