Sommarhälsning

Publicerad: 6/9/2020 1:26:57 PM

Denna märkliga termin är nu till ända.

 

I fredags sprang WH17 ut och det var meningen att WH18 och WH19 skulle delta i ceremonin.

Så blev det inte. Istället hade vi livesändning med endast studenter och några få ur personalen som deltog. Det blev dock en fin dag och vi önskar WH17 lycka till i framtiden.

Ja, vilken termin vi har haft! Vi ställde snabbt om och började bedriva vår verksamhet digitalt i mitten av mars. Det har inte alltid varit lätt för alla oss inblandade, men jag har sett hur elever och personal har kämpat med uppgiften.

Det finns nu några elever som behöver komplettera sina kurser och vi ger därmed möjlighet till sommarskola i juni. Den är högst individualiserad och varje elev får genom undervisande lärare och mentor besked om hur upplägget blir. Betygen kommer sedan att skickas ut, via mail, i form av den individuella studieplanen.

Höstterminen för åk 2 (WH19) och åk 3 (WH18) börjar måndagen den 17 augusti klockan 9:00. Åk 1 kommer att få särskild kallelse i form av välkomstbrev. De har upprop kl 9:00 onsdagen den 12 augusti och därefter en kickoff på Rävsten.

Preliminärt schema kommer att finnas på schoolsoft någon vecka innan skolan börjar.  Hela personalstyrkan är tillbaka måndag 10 augusti. Några få även veckan innan dess.

Jag önskar er alla en härlig sommar!

 

Lena Marklund, rektor vid Wilhelm Haglunds gymnasium